Onze software werkt voor mensen

Clæver ERP is speciaal gemaakt voor de vis- en voedsel industrie en al ruim 15 jaar een begrip in Nederland.

Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen. We denken mee met onze klanten en gaan voor een prettige en langdurige samenwerking.

Schaalbaar

Clæver ERP is modulair, schaalbaar en volledig naar wens in te richten. Inclusief het toewijzen van rechten en rollen aan gebruikers.

Traceerbaarheid

Inzicht in de voorraadgegevens van grondstoffen en eindproductie maakt efficiënt voorraadbeheer mogelijk. Inclusief een eventuele terugroeping van producten.

Kostprijsberekening

Kostprijscalculatie welke nauw samenhangt met de traceability. Een goede marge begint bij een scherpe kostprijsberekening vanaf de inkoopprijs.

Voorraadbeheer

Beheer van beschikbare, actuele en rollende voorraad op één of meerdere locaties (in- en extern). Inclusief inzicht in historische voorraad.

Productie & planning

Inzicht in het productieproces door het invoeren en afwegen van grondstoffen en resultaten. Inclusief planning en prognoses maken.

Documenten

Uitgebreide ontwerper voor het maken en beheren van alle documenten in ERP. Bijvoorbeeld orderbevestiging, CMR, labels/stickers en rapportages.

Dashboards

Uitgebreide ontwerper voor het maken en beheren van dashboards om management informatie in te zien. Bijvoorbeeld inkoopprognose of omzet per maand.

Facturatie

Maken of automatisch genereren van in- en verkoopfacturen. Inclusief koppeling met boekhoudsoftware voor het uitwisselen van in- en verkoopfacturen.

Claever staat bekend om een bedrijfsbreed, toekomstgericht en volledig schaalbaar ERP. Onze modules maken het mogelijk om naar wens je ERP vanuit de basis in te richten. Daardoor sluit het ideaal aan op je bedrijfsproces. Ook daarna kun je rekenen op onze flexibiliteit. Wij zijn dé partner om mee te denken in de verdere groei en professionalisering van je bedrijf. Met bijzondere aandacht voor service passen wij je ERP probleemloos aan op uitbreiding en nieuwe ontwikkelingen.