Vleesverwerking

Feilloze traceerbaarheid

In een vleesverwerkingsbedrijf is efficiency en een scherpe kostprijsberekening van belang voor de uiteindelijke marge. Ook traceability is een belangrijke factor.
Wij begrijpen jouw business en zijn in staat om een ERP te bouwen dat precies aansluit bij je wensen en bedrijfsprocessen.

Werk slimmer, niet harder

Voldoen aan kwaliteitseisen

Vleesverwerkingsbedrijven verwerken het dier na de slacht. Vers vlees gaat naar de uitsnijderij. Daar wordt alles verder verwerkt tot verschillende vers vlees producten. Bedrijven in de vleesverwerking leveren aan afnemers in binnen- en buitenland. Het verse en voorbewerkte vlees gaat naar supermarktketens, fastfoodbedrijven, groothandelsbedrijven, snackfabrikanten en producenten van diepvriesmaaltijden.

Vleeswarenfabrieken verwerken vlees tot worst, vleeswaar en vleesconserven. Ze verlengen de houdbaarheid door pekelen, roken, koken, bakken, braden of grillen. Daarnaast voegen ze kruiden, specerijen, groenten en andere grondstoffen toe om het assortiment verder uit te breiden. In de vleesverwerking staat het volledige bedrijfsproces in het teken van kwaliteit en kwaliteitsborging. Een efficiënt productieproces en een zeer goede traceerbaarheid zijn voorwaarden om te kunnen blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Begin vandaag met besparen

Ontdek je voordelen

Deze klanten gingen je voor

"CLæver ERP biedt uitgebreide mogelheden en flexibiliteit"

Naast efficiënt werken, willen we ook voldoen aan de kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen van de vleesindustrie.

Video afspelen