Het ideale ERP SYSTEEM vraagt om hoogwaardige hardware

Vaste terminal

Onze vaste industriële terminals voldoen aan strenge eisen zoals een RVS behuizing en een (spat)waterdicht scherm (IP66). Opvallend is het bedieningsgemak. Het beeld is overzichtelijk en werkt met eenvoudige, begrijpelijke instructies. Daarom zijn onze vaste terminals zeer gebruiksvriendelijk en probleemloos te gebruiken door iedereen op de werkvloer.

Mobiele terminals

Snel en efficiënt werken op een heftruck en in een logistieke omgeving gaat eenvoudig met onze mobiele terminals. Ze geven je structureel inzicht in elke fase van het logistieke proces. Van goederenontvangst en opslag tot en met orderpicken en expeditie. Onze mobiele terminals met overzichtelijke bediening zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik op de heftruck.

Tablet

Voor orderpickers op de logistieke werkvloer leveren wij hoogwaardige tablets met een eenvoudige en overzichtelijke bediening. Orderpickers melden iedere afgeronde opdracht gereed op het touchscreen. De tablets maken het mogelijk om tegelijkertijd verschillende orders te verzamelen.

Barcode scanners

Onze barcode scanners kenmerken zich door een zeer snelle werking en een uiterst scherp beeld. Natuurlijk hebben wij ook zorgvuldig aandacht besteed aan contrast, hoek en geometrische correctie. Barcode scanners voorkomen menselijke fouten in handmatige handelingen. Ze dragen effectief bij aan een efficiënt productieproces.

(label) printers

In een ideaal ERP systeem binnen de voedingsindustrie zijn (label) printers onmisbaar. Wij leveren hoogwaardige printers, bestemd voor intensief gebruik. Bruikbaar voor tekst of kleine afbeeldingen op labels, met of zonder zelfklevende zijde. Onze (label) printers zijn leverbaar in verschillende maten en snelheden.