Koel- en
vrieshuizen

Een winstgevende opslag
Koel- en vrieshuizen zijn een onmisbare schakel in de voedselindustrie. Een winstgevende opslag stelt hoge eisen aan efficiency in ruimtegebruik, voorraadbeheer, perfecte traceerbaarheid en een goede temperatuurbeheersing. Wij zijn er voor u om aan deze eisen te kunnen voldoen.

Werk slimmer, niet harder

Efficiënt ruimte- en voorraadbeheer

De opslag van verschillende goederen in koel- en vrieshuizen vraagt om verschillende temperaturen. Met een constante temperatuurbewaking staan zij garant voor de houdbaarheid van de diverse producten. Onderhoudscontracten op de koelinstallaties zijn essentieel. Daardoor wordt de temperatuur optimaal geborgd.

In vriescellen kan de temperatuur onafhankelijk van elkaar geregeld worden. Dat maakt het mogelijk om binnen een vriescel verschillende producten bij verschillende temperaturen op te slaan. Bijvoorbeeld vleesproducten bij – 18 graden, visproducten bij -25 graden en groente en fruit bij een temperatuur van – 20 graden Celcius. Ook koel- en vrieshuizen hebben te maken met steeds strengere eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Daarom worden koelruimtes voor verse goederen verschillende keren per dag gereinigd en geldt een periodieke controle daarop.

Begin vandaag met besparen

Ontdek je voordelen

Deze klanten gingen je voor

“Clæver is het kloppend hart van ons bedrijf geworden.”

“We hebben gekozen voor het ERP systeem van Clæver. Ten eerste voor de traceability. We willen onze vis traceren van schip tot schap. Daarnaast is de kostprijsberekening heel goed. Elke partij wordt met onze productie verwerkt waardoor een kloppende kostprijs komt. En ten derde hebben wij meer inzicht in zowel onze processen als de voorraad.”

“Er zijn vele voordelen ontstaan
bij onze overstap naar het ERP van CLÆVER.

“De hoofdreden dat wij overgestapt zijn is dat wij meer overzicht en
inzicht wilden creëren in al onze processen. Daar heeft het ERP systeem van Clæver
ons heel erg bij geholpen. Verder zijn wij overgegaan op order picken met een tablet, wat het gebruiksvriendelijk, sneller en accurater maakt.”

“Bij Clæver weten ze waar ze over praten 
en waar jij als klant behoefte aan hebt.”

“Naast het standaard ERP is er ook een specifieke oplossing geboden voor de koppeling tussen telefoonverkeer en relatiebeheer. In zijn geheel is er meer controle en dat heeft een positief effect op het bedrijfsresultaat.”