Brain your business

Onze missie

Ons werkplezier zit in tevreden klanten
Wij maken bedrijven graag slimmer en efficiënter. Ooit maakten we onze allereerste klant heel gelukkig met een ideaal ERP. Sindsdien hebben wij zowel ons systeem als onze service steeds verder ontwikkeld. Ons betrokken, vakkundige en enthousiaste team bestaat inmiddels uit gedreven medewerkers.
De wens van de klant voorop

Wij werken voor mensen en houden van tevreden klanten. Geen productieproces is gelijk, iedere klant richt het anders in. Daarom staat de wens van onze klant altijd voorop. Wij nemen het complete bedrijfsproces met je door en stemmen ons flexibele ERP systeem ideaal daarop af. Gebruiksklaar, inclusief training voor een soepele overgang.

Betrouwbare partner met verstand van zaken

Clæver Systems is een begrip als betrouwbare partner met praktijkervaring en verstand van zaken. Wij staan naast je met analyse en advies, ook in groeimogelijkheden. Bij Clæver houden we van eerlijk zakendoen. Alle afspraken zetten we vooraf helder op een rijtje. Dat betekent geen bijkomende kosten achteraf.

Uitstekende service

Uitstekende service vinden wij een voorwaarde. Wij zijn sterk betrokken bij onze klanten en  kennen de gevolgen als een proces niet goed loopt. Daarom zorgen we bij onze servicedesk graag voor de juiste oplossing. Je kunt op ons rekenen.

Clæver groeit

We zijn uitgegroeid tot een sterke, servicegerichte ERP-specialist in vis, vlees en opslag. We breiden constant uit in Nederland, maar ook internationaal hebben we ambitieuze plannen. Op dit moment zijn wij actief in Noorwegen waarna meer landen zullen volgen.

Wie zijn we?

Ons betrokken, vakkundige en enthousiaste team bestaat uit gedreven medewerkers. Wij werken voor mensen. Daarom staat de wens van onze klanten altijd voorop.

Clæver Systems

Jan van Veen

Directeur

Jan van Veen

Account Manager

Tineke Meun

Account Manager

Maria van Veen

Office Manager

Teunis Hoefnagel

Software Engineer

Jacob de Boer

Software Engineer

Jelle de Boer

Software Engineer

Peter Post

Software Engineer

Cornelis de Vries

Software Engineer

Jochem van Veen

Software Engineer

Willeke De Ridder

Software Consultant

Gerrit Visser

Support Engineer

Jens Boxen

Software Consultant

Willemien de Jong

Stagiair Marketing

Auke van Slooten

Stagiair IT

Clæver IT

Stefan Broersma

Systeem- en Netwerkbeheerder

Juda van Urk

Jr. Systeem- en Netwerkbeheerder