Koppelingen

Bij Clæver ERP maken we gebruik van diverse koppelingen om jouw bedrijfsprocessen naadloos te integreren en te optimaliseren. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare koppelingen en hun functionaliteiten:

Wil je meer weten over hoe deze koppelingen jouw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

AFAS

Alle facturen die je verstuurt vanuit Clæver ERP worden automatisch gesynchroniseerd naar AFAS zodat je daar de boekhouding kunt doen.

Xpector

De softwareprogramma’s van Xpector Technologies voor het plannen, aansturen en monitoren van het productieproces, werken middels een koppeling met Clæver ERP.

Bizerba

De koppeling tussen Clæver ERP en Bizerba geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een Bizerba weegschaal of machine in ERP.

EDI

Met de EDI koppeling kan je vanuit Clæver ERP je orders en facturen uitwisselen met verschillende EDI leveranciers.

Zebra

De koppeling tussen Clæver ERP en Zebra geeft de mogelijkheid om de labelprinters en barcodescanners van Zebra te koppelen aan Clæver ERP.

Ohaus

De koppeling tussen Clæver ERP en Ohaus geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een Ohaus weegschaal of machine in ERP.

AllScales Europe

De koppeling tussen Clæver ERP en AllScales Europe geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een AllScales weegschaal of machine in ERP.

Scanvaegt

De koppeling tussen Clæver ERP en Scanvaegt geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een Scanvaegt weegschaal of machine in ERP.

Octopus Ace

De koppeling tussen Clæver ERP en Octopus Ace maakt het mogelijk om weegdata van een Octopus Ace machine in te lezen in ERP.

Visveiling PEFA

Door de koppeling tussen Clæver ERP en PEFA is er een inleesmogelijkheid voor de PEFA aanslagen in Clæver ERP.