Koppelingen

Getac

De koppeling tussen Clæver ERP en Getac geeft de mogelijkheid om de tablets en heftruckterminals van Getac te koppelen aan Clæver ERP.

Dell

De koppeling tussen Clæver ERP en Dell geeft de mogelijkheid om de hardware (zoals servers en computers) van Dell te koppelen aan Clæver ERP.

Durabook

De koppeling tussen Clæver ERP en Durabook geeft de mogelijkheid om de tablets van Durabook te koppelen aan Clæver ERP.

EDI

Met EDI koppelingen in Clæver ERP kan je ERP facturen uitwisselen als EDI documenten met een EDI leverancier.

Zebra

De koppeling tussen Clæver ERP en Zebra geeft de mogelijkheid om de labelprinters en barcodescanners van Zebra te koppelen aan Clæver ERP.

Ohaus

De koppeling tussen Clæver ERP en Ohaus geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een Ohaus weegschaal of machine in ERP.

AllScales Europe

De koppeling tussen Clæver ERP en AllScales Europe geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een AllScales weegschaal of machine in ERP.

Scanvaegt

De koppeling tussen Clæver ERP en Scanvaegt geeft de mogelijkheid voor het inlezen van weegdata van een Scanvaegt weegschaal of machine in ERP.

Octopus Ace

De koppeling tussen Clæver ERP en Octopus Ace maakt het mogelijk om weegdata van een Octopus Ace machine in te lezen in ERP.

WooCommerce

De koppeling tussen Clæver ERP en WooCommerce geeft de mogelijkheid om webshops van WooCommerce te koppelen aan Clæver ERP.