Onze software werkt voor mensen

Stap 1: Inventarisatie

Grondige analyse door een ervaren consultant

Wij realiseren efficiënt, kostenbewust, flexibel en zorgvuldig het ideale ERP voor iedere klant. Ons ERP moet een absolute meerwaarde hebben voor je bedrijf. Uit ervaring weten wij dat ieder bedrijf net iets anders werkt. Daarom analyseren wij eerst grondig wat er nodig is om je bedrijf efficiënter te laten draaien. 

Onze ervaren consultant maakt een afspraak voor een bedrijfsbezoek. Hij inventariseert je wensen en neemt het complete productieproces tot in detail met je door. Daarna maakt hij een grondige analyse van de verbeterpunten. 

Stap 2: Aanpak

Flexibel inrichten van het ideale ERP

Zodra je wensen helder zijn en onze analyse van verbeterpunten is afgerond starten we met onze aanpak. Dat doen wij op basis van het modulair opgebouwde ERP systeem dat wij ontwikkelden. Ieder bedrijf is anders en ieder proces verschilt. Dat weten wij als geen ander. Met ons flexibele modulaire systeem richten wij het ERP ideaal in op basis van je wensen en bedrijfsproces. Altijd in nauw contact en overleg.

Stap 3: Implementatie

Soepele integratie van ons ERP in je bedrijf

Brain your business! Je ideale ERP is klaar voor de implementatie. Vanaf nu integreren wij het stap voor stap in je bedrijf. Dat doen we betrokken, betrouwbaar en zorgvuldig. We zorgen ervoor dat je ERP gebruiksklaar is inclusief een training waarmee we een soepele overgang garanderen. Ook na de implementatie kun je op ons rekenen. Onze servicedesk zorgt bij vragen en problemen graag voor de juiste oplossing.